Onze zorgduo’s

Roel & Cindy

Roel en ik hebben het geluk, om als zorgduo mensen met dementie levenvreugde te mogen bieden.

Riet & Twan

Met Riet dit leuke en unieke project vanaf de start mogen beleven maakt mij blij.

Joy & Mandy

Joy doet haar naam eer aan, ze is wie ze is en ze brengt wat ze is “JOY”.

Harrie & Wendy

Harrie is mijn trouwe maatje die mij en de bewoners in beweging brengt.

Gijs & Lian

Door samen met Gijs te werken worden kleine dingen zichtbaar. Ik kijk nu anders naar dementie.

Piet & Monique

Diep gekoesterde wens om betekenis aan het leven van de cliënten te geven.

Blitz & Marloes

Dat ik samen met Blitz zo veel meer kan bereiken had ik zeker niet verwacht.

Yoep & Mirjam

Yoep is een waardevolle toevoeging in mijn werk. En is daarnaast de liefste gezinshond die een mens zich kan wensen.

Grietje & Lieke

Met Grietje halen we prachtige herinneringen naar boven en voelen mensen zich weer nuttig omdat we samen trainen.

Loena & Nicole

Het is super om samen de levensvreugde van bewoners te ervaren. Deze leuke baan voelt voor mij als de kers op de taart.

Teun & Femke

Ik ben een zorgduo met deze lieverd. Ik ben verliefd.

Hendrik & Kelly

Wat is het bijzonder en fijn om samen met lieve Hendrik iets te kunnen bijdragen aan het welzijn van mensen met dementie!

Tim & Inge

Met Tim werk ik in de functie van ledenadviseur met contacthond en zetten we ons samen in voor mensen met dementie.

Ton & Paula

Ton maakt mooi contact met mensen. Super om met deze lieverd te werken als ledenadviseur met contacthond.

Lola & Isabella

Lola (betekenis zorgzaam) maakt het plaatje compleet, ze brengt veel voldoening en vreugde.

Guusje & Ingrid

Guusje heeft haar naam te danken aan bewoner Guus met liefde voor honden. Ze zal haar zwarte haren nog inruilen voor mooie grijze krullen.

Pien & Yvonne

Wat mooi om samen met Pien werk te doen, wat ik al jaren met veel plezier doe en nu nog leuker is.

Sibo & Susanne

Bijzonder om Sibo als zorgcollega te hebben. Met een naam die ‘overwinning’ betekent draagt hij veel bij aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Fien & Natasja

Mijn droom is werkelijkheid geworden. Samen met Fien werken en zo vreugde brengen bij de mensen op onze afdeling.

Olli & Elke

Mijn droombaan!! Samen op avontuur voor Sociaal Werk Oldambt in onze mooie gemeente.

Dirk & Danielle

Samen met onze Dirk zorgen wij dat bewoners een nog leukere en fijnere dag hebben, ook als het even tegenzit.

Bobbie & Coretta

Ik combineer mijn liefde voor dieren met mijn passie voor het ondersteunen en verzorgen van mensen waar dit nodig is.

Saar & Annemiek

Saar en ik beginnen aan dit mooie avontuur om de bewoners meer geluksmomenten te geven.