Onze zorg duo’s

Roel & Cindy

Roel en ik hebben het geluk, om als zorgduo mensen met dementie levenvreugde te mogen bieden. Samen gaan wij dagelijks met veel passie en liefde aan het werk op de afdeling.

Riet & Twan

Met Riet dit leuke en unieke project vanaf de start mogen beleven maakt mij blij.

Joy & Mandy

Joy doet haar naam eer aan, ze is wie ze is en ze brengt wat ze is “JOY” of inzet zó oprecht, beleving zó puur.

Harrie & Wendy

Harrie is mijn trouwe maatje die mij en de bewoners zeker in de eenzame Coronaperiode veel plezier heeft gebracht.

Gijs & Lian

Door samen met Gijs te werken worden kleine dingen zichtbaar. Ik kijk nu anders naar dementie.

Bo & Karin

Bo geeft mij een andere kijk op psychosociaal gedrag, met Bo krijg ik dingen voor elkaar die ik zonder hond niet voor elkaar had gekregen.

Blitz & Marloes

Dat ik samen met Blitz zo veel meer kan bereiken had ik zeker niet verwacht.

Yoep & Mirjam

Yoep is een welkome en waardevolle toevoeging in mijn werk voor mensen met dementie en is daarnaast de liefste gezinshond die een mens zich kan wensen.

Grietje & Lieke

Samen met Grietje halen we prachtige herinneringen over de dieren bij de mensen naar boven en voelen mensen zich weer nuttig omdat ze Grietje hebben om voor te zorgen.

Loena & Nicole

Het is heel bijzonder om samen met Loena de levensvreugde van bewoners te ervaren. Deze leuke baan voelt voor mij als de kers op de taart.

Teun & Femke

Ik ga starten als zorgduo samen met deze lieverd. Ik ben verliefd.

Hendrik & Kelly

Wat is het bijzonder en fijn om samen met lieve Hendrik iets te kunnen bijdragen aan het welzijn van mensen met dementie!

Tim & Inge

Samen met lieve Tim werk ik in de bijzondere functie van ledenadviseur met contacthond en zetten we ons samen in voor mensen met dementie.

Ton & Paula

Hoewel Ton nog klein is, maakt hij nu al heel mooi contact met mensen. Veel zin om met deze lieverd aan de slag te gaan als ledenadviseur met contacthond.